Veszprém, Ady Endre u.7/B. (Rextra szaküzlet)

Veszprém, Ady Endre u.7/B. (Rextra szaküzlet)

Üzlet

Üzlet típusa: REXTRA
Üzemeltető: REXTRA Kereskedelmi Kft.
Üzlet címe: 8200 Veszprém, Ady Endre u. 7/B. 1. em. 6. (Levendula üzletházban, az első emeleten jobbra, a folyosó végén balra.)
Telefon: 06 (88) 620-570
Mobil: 06 (30) 479-7920
E-mail: veszprem@rextra.hu
Skype: rextra.veszprem

Nyitvatartás: H-P.: 8:30-17:00

Üzletünk az alábbi napokon nyári szabadság miatt zárva tart:
Június 29-30.
Július 31-augusztus 11.
Megértésüket köszönjük!

Megközelíthetőség autóval: A régi Szikvíz parkolónál. Az új Almádi úttal páthuzamosan helyezkedik el a Levendula Üzletház, melynek az első emeletén található üzletünk.
Parkolás: A Levendula utca felöli oldalon fizetős parkoló van, az Almádi úton ingyenes a parkolás.
Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: A buszpályaudvartól pár perc gyalog, a piac után az aluljárókon keresztül haladva közelíthető meg legkönnyebben. A Hotel előtti buszmegállótól az Erste bank irányába kell elindulni. Majd azt elhagyva az Almádi út túloldalán, a horgász bolt fölött található üzletünk.

Képek

  

  

Az Egészség Plusz hálózatról

Az Egészség Plusz szaküzletek hálózatának ország szerte már töb, mint 20 üzlete várja az egészségüket megőrizni akaró vásárlókat.

Azt valljuk, hogy minden az egészségmegőrzés területén tett lépés egy olyan hosszú távú befektetés, melynek megtérülése a hosszabb, betegségektől mentes élet és a jobb életminőség.

Az általunk kínált eszközök segítenek kellemesen, könnyen vigyázni egészségünkre. Kínálatunkban megtalálhatók egészség ellenőrző eszközök, vércukor és vérnyomásmérők, valamint alternatív terápiás lehetőségek: fényterápiás lámpa, mágnesterápiás készülékek és ékszerek, sóterápiás eszközök és még sok más eszköz és termék, amivel megőrizhetjük egészségünket.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-111/16-es mellék
  • 06 (20) 555-09-53 (rendelésekkel kapcsolatban)
  • vevoszolgalat@wellmed.hu

Egészség Plusz Facebook

Wellmed Magyarország Kft.
1027 Budapest Margit krt. 38