Tatabánya, Dózsakert, Dózsa Gy. út 60.

Tatabánya, Dózsakert, Dózsa Gy. út 60.

Üzlet címe: Tatabánya, Dózsakert, Dózsa Gy. út 60. (A fő úton a régi Adaidas bolt helyén. az üzletsoron)
Telefon: 34/309-002
Mobil: 30/678-2874
Nyitvatartás: Hétfő - péntek: 8-16.30
 
Gyerekcipő értékesítőhely
 
Egyedi talpbetét készítés

Megközelíthetőség autóval: A bolt elhelyezkedése igen speciális mert ha valaki GPS segítségével jönne akkor ne a Dózsa György utcát üsse be úti célként hanem a Dózsakerti lakótelep 60/1 így jut el az üzlet háta mögötti tömbök közé! Ha elérte a célpontot hívja a bolt számát és útbaigazítjuk 06-34/302-565.

Parkolás: Az előbb említett helyen tehát a tömbök közötti parkolóban vagy az Erdész utca sarkán lévő Eurós üzlet parkolójába és onnan elindulva a gyalogosátkelőn a főút melletti üzletek előtt végig a boltot jelző megállító tábláig.

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: Mivel a buszvégállomás és a vasútállomás egymás mellett  van így a buszvégállomásról  az 1-es buszjárattal tud a Korházi buszmegállóig jönni.

Képek

 

Az Egészség Plusz hálózatról

Az Egészség Plusz szaküzletek hálózatának ország szerte már töb, mint 20 üzlete várja az egészségüket megőrizni akaró vásárlókat.

Azt valljuk, hogy minden az egészségmegőrzés területén tett lépés egy olyan hosszú távú befektetés, melynek megtérülése a hosszabb, betegségektől mentes élet és a jobb életminőség.

Az általunk kínált eszközök segítenek kellemesen, könnyen vigyázni egészségünkre. Kínálatunkban megtalálhatók egészség ellenőrző eszközök, vércukor és vérnyomásmérők, valamint alternatív terápiás lehetőségek: fényterápiás lámpa, mágnesterápiás készülékek és ékszerek, sóterápiás eszközök és még sok más eszköz és termék, amivel megőrizhetjük egészségünket.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-111/16-es mellék
  • 06 (20) 555-09-53 (rendelésekkel kapcsolatban)
  • vevoszolgalat@wellmed.hu

Egészség Plusz Facebook

Wellmed Magyarország Kft.
1027 Budapest Margit krt. 38