Győr, Zrínyi u. 70. (Rextra szaküzlet)

Győr, Zrínyi u. 70. (Rextra szaküzlet)

Üzlet típusa: REXTRA
Üzemeltető: REXTRA Kereskedelmi Kft.
Üzlet címe: 9024 Győr, Zrínyi u. 70.
Telefon / fax: 06 (96) 311-526
Mobil: 06 (20) 553-2632
E-mail: gyor@rextra.hu
Skype: rextra-gyor
Nyitvatartás: H-P.: 9-17, ebédszünet nélkül
Megközelíthetőség autóval: Az üzlet a Zrínyi és a Mónus Illés utcák sarkán található a Kardirex Egészségügyi Központ mögötti épülettömbben 200 méterre a Margaréta virágüzlettől.
Parkolás: Parkolni a Zrínyi utcában lehet díjmentesen.
Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: Tömegközlekedés esetén a belváros és Adyváros felől is a 2-es buszt érdemes igénybe venni, amely 50 méterre áll meg tőlünk. Marcalváros és Ménfőcsanak felől a 22-es járat választása a legcélszerűbb, mely a Margaréta virágüzlet közelében áll meg.

A bolt története, leírása: Az üzlet 1999-ben nyitott Gyárváros városrészben. A helyiséget hamar kinőttük, 2004. márciusában átköltöztünk mostani helyünkre, a kórház közelébe. A ház lakói nagyon szeretnek minket, részben azért, mert igyekszünk mindenben segíteni, de annak is örülnek, hogy az üzletnek kulturált vevőköre van, amellyel soha nincs probléma.

Képek

Az Egészség Plusz hálózatról

Az Egészség Plusz szaküzletek hálózatának ország szerte már töb, mint 20 üzlete várja az egészségüket megőrizni akaró vásárlókat.

Azt valljuk, hogy minden az egészségmegőrzés területén tett lépés egy olyan hosszú távú befektetés, melynek megtérülése a hosszabb, betegségektől mentes élet és a jobb életminőség.

Az általunk kínált eszközök segítenek kellemesen, könnyen vigyázni egészségünkre. Kínálatunkban megtalálhatók egészség ellenőrző eszközök, vércukor és vérnyomásmérők, valamint alternatív terápiás lehetőségek: fényterápiás lámpa, mágnesterápiás készülékek és ékszerek, sóterápiás eszközök és még sok más eszköz és termék, amivel megőrizhetjük egészségünket.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-111/16-es mellék
  • 06 (20) 555-09-53 (rendelésekkel kapcsolatban)
  • vevoszolgalat@wellmed.hu

Egészség Plusz Facebook

Wellmed Magyarország Kft.
1027 Budapest Margit krt. 38