III. ker. Emőd u.38 Rextra

III. ker. Emőd u.38 Rextra

Üzlet címe: III. ker. Emőd u.38 Rextra szaküzlet
Telefon: 242-2924
Nyitvatartás:  Hétfő - péntek: 8-16:30
 
Megközelíthetőség autóval: A Szentendrei úton a Flórián tértől észak (Szentendre irányába) fele haladva kb. 3,9 km-t kell megtenni. A Camping után a Római Strandfürdő lassító sávjába kell besorolni jobbra, majd onnan kb. 450 m-re egy fehér kerítésnél (aminek a kapuja nyitva van), lehet befordulni balra, az udvarra.
Parkolás: A szaküzlet udvarában ingyenes és kényelmes parkolási lehetőség biztosított.
Megközelíthetőség tömegközlekedéssel:
  • A H5-ös HÉV Rómaifürdő megállójában lehet leszállni. Az aluljárón nyugat fele átsétálva fel kell jönni, majd ezt követően észak (Szentendre) fele kell haladni és az első lehetőségnél jobbra kell fordulni. Kb. 450 m sétát követően az utca bal oldalán egy fehér kerítéses házban található a szaküzlet. A kapu nyitva lesz. Ezt követően az oldalsó, első ajtón lehet bemenni az üzletbe.
  • A 34-es busz Dósa utcai megállójában lehet leszállni. Ezt követően kb. 190 m-t kell a Szentendrei út irányába (kelet fele) sétálni. Ezt követően az utca jobb oldalán egy fehér kerítéses házban található a szaküzlet. A kapu nyitva lesz. Ezt követően az oldalsó, első ajtón lehet bemenni az üzletbe.

 


 

 

Az Egészség Plusz hálózatról

Az Egészség Plusz szaküzletek hálózatának ország szerte már töb, mint 20 üzlete várja az egészségüket megőrizni akaró vásárlókat.

Azt valljuk, hogy minden az egészségmegőrzés területén tett lépés egy olyan hosszú távú befektetés, melynek megtérülése a hosszabb, betegségektől mentes élet és a jobb életminőség.

Az általunk kínált eszközök segítenek kellemesen, könnyen vigyázni egészségünkre. Kínálatunkban megtalálhatók egészség ellenőrző eszközök, vércukor és vérnyomásmérők, valamint alternatív terápiás lehetőségek: fényterápiás lámpa, mágnesterápiás készülékek és ékszerek, sóterápiás eszközök és még sok más eszköz és termék, amivel megőrizhetjük egészségünket.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-111/16-es mellék
  • 06 (20) 555-09-53 (rendelésekkel kapcsolatban)
  • vevoszolgalat@wellmed.hu

Egészség Plusz Facebook

Wellmed Magyarország Kft.
1027 Budapest Margit krt. 38