Egészség Plusz Termékkatalógus
Kattintson a képre és lapozza fel legújabb akciós katalógusunkat!

Egészség Plusz Termékkatalógus
Kattintson a képre és lapozza fel legújabb termékkatalógusunkat!

Termék kereső

Kategória szűrése

Gyártó szűrése

Ár (HUF) 0 - 500000

drRiedl kozmetikumok

A természetből nyert szépség!

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nevét, e-mail címét és rendszeresen értesítjük önt az újdonságokról, aktuális akciókról.

Név:*
E-mail:*

drRiedl natúr kozmetikumok

 

Talpbetét sorszámok

 

 

Sósíp Air Wolf

3,440 Ft
Cikkszám: 06.4.3807.00
Készlet információ: Készleten
Mennyiség:

Lehetséges választások

* Air Wolf töltet:
Teremtse meg otthonában is a sóbarlangok, tengeri sóslevegő gyógyító hatását sósíp segítségével!
 
 
A sóinhalátorhoz hasonlóan a sósíp használata során is csökken a légúti allergia okozta irritáció, kezeli az asztma okozta tüneteket, tisztítja a légutakat.
 
 
Allergia és asztma ellen sóterápia!
 
Napjainkban óriási mértékben megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma.
Környezetünkben ijesztő mértékben és mennyiségben vannak jelen allergiát okozó szennyező anyagok. Ezek a káros, irritáló anyagok allergiás, asztmás légzési nehézségeket okoznak.
 
Tapasztalatok alapján a sóterápia alkalmas a kellemetlen tünetek enyhítésére, megszüntetésére. Eny­hülést kínál a természet, a sóbarlang gyógyító hatásával.
A sóbarlang te­rápia azért sikeres, mert a barlang levegőjében lebegő parányi sókristályoldat cseppe­ket belélegezve kitisztul, megnyugszik, regenerálódik légző rendszerünk.
Azonnali meg­oldást, sóterápia hatást a könnyen és egyszerűen kezelhető Air Wolf sósíp és sóinhalátor nyújt pár perces használattal.
 
 
Az Air Wolf sósíp használatával kedvezően befolyásolhatjuk:
 
- a pollenallergiát, légúti allergiát, nehéz légzést, rekedtséget
- asztmát, bronhitist, alsó-felső légúti megbetegedéseket
- légcsőhurutot, hörghurutot, náthát, köhögést - köhécselést
- légcsőben és nyelőcsőben lerakódott váladékok (pl. slejm) felszakadását.
- a dohányzás okozta problémákat
 
 
A sósíp használata:
 
A sóterápiás sósíp napi rendszeres­séggel ajánlott használni, 5-30 percen át. Naponta több alkalommal is használható. Anyagai a szervezetre káros anyagot nem tartalmaznak!
A sósíp a szájba helyezve azon keresztül szívja be, majd orron keresztül fúj­ja ki a levegőt.
 
A sóinhalátor hatóanyag mennyisége kb.: 6 dkg szennyeződés mentes rendkívül magas NaCl tartalmú válogatott sókristály, kb. 15-30% nedvességet felszívó természetes anyag (Zeolit).
 
A sóterápiás készülék hatóanyaga kb. 5 évre elegendő, használattól függően.
 
 
Egészségügyi Minisztérium által Orvostechnikai Eszköznek minősítve.
 
 
Sóterápia, sóbarlang
 
A sóterápia, a sóbarlangok használata olyan rendkívül hatékony kezelési mód, amellyel számos légúti megbetegedésre kedvező hatást fejt ki. Sóterápia segítségével a pollen allergia, asztma tünetei jelentősen enyhíthetők, a fulladások, folyamatos orrfolyás megszüntethető.
 
Az egészségesek számára immunerősítő, így megelőző, egészségmegőrző hatást eredményez a jótékony sóslevegő, a só terápia és a légzés is kellemessé válik, mint egy só barlang üregében.
 
A sóterápia egy egészségre igen kedvező, a tüdő öntisztulását elősegítő, szelíd, mellékhatásoktól mentes alternatív terápia.A sós levegőt belélegezve az apró szemcsék eljutnak ugyanoda, ahová az egészségre káros baktériumok, szennyeződések és rájuk tapadnak. A sós levegő sószemcséi rongálják a káros mikrobiológiai sejteket és elpusztítják azokat.  A lerakódások, melyek beszűkítették a légző hörgőcskéket, a légutakból köhögéssel távoznak a száraz sóterápia által.
 
A természetben a só terápia jótékony hatását néhány só barlang biztosítja, de sóterápiás készülékekkel saját környezetünket is egészségesebbé tehetjük.
 
A készülékek, amik a sóterápia jótékony hatását hívják elő, megelőző célt szolgálnak, azoknak, akik gyakran küzdenek légúti betegségekkel és szeretnének biztonságosan, mellékhatások nélkül, kellemesen gyógyulni otthon, saját sóbarlang, sószoba használatával, de az egészséges emberek számára is, akik nem akarnak betegek lenni. Például: sóinhalátor használata.
 
Sósíp: sóterápia elérhető közelségben és kellemesen gyógyulhat.

Írjon véleményt

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot:

Az Egészség Plusz hálózatról

Az Egészség Plusz szaküzletek hálózatának ország szerte már töb, mint 20 üzlete várja az egészségüket megőrizni akaró vásárlókat.

Azt valljuk, hogy minden az egészségmegőrzés területén tett lépés egy olyan hosszú távú befektetés, melynek megtérülése a hosszabb, betegségektől mentes élet és a jobb életminőség.

Az általunk kínált eszközök segítenek kellemesen, könnyen vigyázni egészségünkre. Kínálatunkban megtalálhatók egészség ellenőrző eszközök, vércukor és vérnyomásmérők, valamint alternatív terápiás lehetőségek: fényterápiás lámpa, mágnesterápiás készülékek és ékszerek, sóterápiás eszközök és még sok más eszköz és termék, amivel megőrizhetjük egészségünket.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-111/16-es mellék
  • 06 (20) 555-09-53 (rendelésekkel kapcsolatban)
  • vevoszolgalat@wellmed.hu

Egészség Plusz Facebook

Wellmed Magyarország Kft.
1027 Budapest Margit krt. 38