Szállítás és fizetés

Szállítás és fizetés

Mikor kapom meg a rendelt terméket/termékeket?

A szállítási idő 2-4 munkanap, amennyiben délig leadja rendelését és futárszolgálattal kéri a szállítást, akár már másnap megkaphatja a terméket, ez igen gyakori és nagyon kedvelt vásárlóink körében. Amelyik terméknek ettől eltér a szállítás ideje, azt az adott termék mellett jelezzük, vagy felvesszük a kapcsolatot megrendelőnkkel. Ennél pontosabb időpontot nem tudunk adni, hiszen futárszolgálattal küldjük a csomagokat és nem tudjuk pontos időpontra irányozni a szállítást.

 

Van-e olyan üzletük, ahol kipróbálhatom vagy megvehetem a terméket?

Egészség Plusz szaküzleteink névsorát a szaküzleteink menüpont alatt találja. Itt megvásárolhatók termékeink, a megrendelés folyamatában is van lehetőség a személyes vásárlás kiválasztására és még ezek után is elállhat a vásárlástól, ha netalán személyesen nem elégedett a termékkel.

 

Mennyi a szállítási költség?

A futárszolgálattal történő szállítás díja 1500Ft, a PickPack Ponton 790Ft-os szállítási költséggel vehetik át a csomagot, azonban 10 000Ft-os rendelés fölött nem számolunk fel szállítási költséget.

 

PickPack Pont: személyes átvétel az ország több mint 600 pontján!

A megrendelt csomagokat Pick Pack Pontokon is átveheti, 790Ft-os szállítási díjjal.

A Pick Pack központba kétszer szállítunk csomagot egy héten, így a csomag felvétele 3-5 nap is lehet. Karácsonyig december 17 előtt beérkezett csomagok érnek a kért pontokba!

Az alábbi térképes kereső segítségével, megtekintheti az Önhöz legközelebb eső Pick Pack pontot. 

Az Egészség Plusz hálózatról

Az Egészség Plusz szaküzletek hálózatának ország szerte már töb, mint 20 üzlete várja az egészségüket megőrizni akaró vásárlókat.

Azt valljuk, hogy minden az egészségmegőrzés területén tett lépés egy olyan hosszú távú befektetés, melynek megtérülése a hosszabb, betegségektől mentes élet és a jobb életminőség.

Az általunk kínált eszközök segítenek kellemesen, könnyen vigyázni egészségünkre. Kínálatunkban megtalálhatók egészség ellenőrző eszközök, vércukor és vérnyomásmérők, valamint alternatív terápiás lehetőségek: fényterápiás lámpa, mágnesterápiás készülékek és ékszerek, sóterápiás eszközök és még sok más eszköz és termék, amivel megőrizhetjük egészségünket.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-111/16-es mellék
  • 06 (20) 555-09-53 (rendelésekkel kapcsolatban)
  • vevoszolgalat@wellmed.hu

Egészség Plusz Facebook

Wellmed Magyarország Kft.
1027 Budapest Margit krt. 38