Csomagkövetés

Csomagkövetés

Hogyan követhetem, hol jár a csomagom?

A Fiókom menüpont alatt az Eddigi rendeléseimre kattintva láthatja korábbi rendeléseit.  A termék státuszánál láthatja, hogy milyen stádiumban van a rendelés feldolgozása. Amennyiben azt az üzenetet látja, hogy szállításra átadva, akkor a futárnak átadtuk csomagját. Erről természetesen emailben is értesítjük. Ha személyes átvételt választott egyik üzletünkben a csomag státusza a következőre változhat: Megrendelése átvehető, ekkor a csomagot átveheti az Ön által kiválasztott üzletben.

Az Egészség Plusz hálózatról

Az Egészség Plusz szaküzletek hálózatának ország szerte már töb, mint 20 üzlete várja az egészségüket megőrizni akaró vásárlókat.

Azt valljuk, hogy minden az egészségmegőrzés területén tett lépés egy olyan hosszú távú befektetés, melynek megtérülése a hosszabb, betegségektől mentes élet és a jobb életminőség.

Az általunk kínált eszközök segítenek kellemesen, könnyen vigyázni egészségünkre. Kínálatunkban megtalálhatók egészség ellenőrző eszközök, vércukor és vérnyomásmérők, valamint alternatív terápiás lehetőségek: fényterápiás lámpa, mágnesterápiás készülékek és ékszerek, sóterápiás eszközök és még sok más eszköz és termék, amivel megőrizhetjük egészségünket.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-111/16-es mellék
  • 06 (20) 555-09-53 (rendelésekkel kapcsolatban)
  • vevoszolgalat@wellmed.hu

Egészség Plusz Facebook

Wellmed Magyarország Kft.
1027 Budapest Margit krt. 38