Egészség Plusz Termékkatalógus
Kattintson a képre és lapozza fel legújabb akciós katalógusunkat!

Egészség Plusz Termékkatalógus
Kattintson a képre és lapozza fel legújabb termékkatalógusunkat!

Termék kereső

Kategória szűrése

Gyártó szűrése

Ár (HUF) 0 - 500000

drRiedl kozmetikumok

A természetből nyert szépség!

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nevét, e-mail címét és rendszeresen értesítjük önt az újdonságokról, aktuális akciókról.

Név:*
E-mail:*

drRiedl natúr kozmetikumok

 

Talpbetét sorszámok

 

 

Rossmax MJ 90 félautomata vérnyomásmérő

8,500 Ft
Cikkszám: 16.0.6131.00
Készlet információ: Készleten
Mennyiség:
Ismerje fel időben a magasvérnyomás betegséget,
és tartsa ellenőrzése alatt vérnyomásmérők segítségével!
 
A Rossmax vérnyomásmérők a világ második legnagyobb vérnyomásmérő gyártójának termékei, egyedileg, klinikailag bevizsgált, a vérnyomásmérés pontosan, biztonságosan elvégezhető általa.
 
A Rossmax félautomata vérnyomásmérő tulajdonságai:
- összehasonlítja a mért vérnyomást az orvosi irányelvek alapján, kockázat esetén figyelmeztet.
- A felpumpálás manuálisan történik, a leeresztés automatikusan.
- Különleges amerikai design.
- A félautomata vérnyomásmérő Fuzzy Logic technológiával mér, ami észleli a felpumpálási nyomást és kiegészíti, ha az nem megfelelő.
- 90 memóriás tárhellyel rendelkezik.
- 4db AA ceruza elemmel működik.
 
Pontos vérnyomás eredmény elérése:
Ha pontos eredményeket akar elérni mérései során, mindig ugyanolyan körülmények között mérje a vérnyomás értékeit, pihent állapotban; alkoholt nem szabad fogyasztani, étkezés közben ne végezzen méréseket, továbbá ne mérjen erős fizikai vagy szellemi megerőltetés, stressz helyzet után. Ha mód van rá, üljön le egy asztal mellé, mielőtt mérni kezdene vérnyomásmérők segítségével.
A méréseket 5 perc után ismételheti meg.
 
Miért fontos a rendszeres vérnyomásmérés, vérnyomásmérők használata?
Az önmagával törődő beteg, aki anyagcsere-állapotát, a vérnyomás, vércukorszint értékét rendszeresen ellenőrzi, életminősége és életesélyei lényegesen jobbak a mindezekre nem figyelő sorstársainál.
A vérnyomás rendszeres mérése, vérnyomásmérők használata, minden 40 év fölötti ember számára ajánlott, sokszor már korábban is.
A magas vérnyomás, legtöbb esetben nem idéz elő jellegzetes panaszokat, nincsenek tipikus jelek, amelyek időben figyelmeztetnének a betegségre. Sok esetben vérnyomásmérők segítségével egy rutin vérnyomásmérés során derül fény a magasvérnyomás betegségre, amely addigra - panaszok jelentkezése nélkül - már jelentős károsodást okozhatott az érrendszerben. Még rosszabb a helyzet akkor, ha csak az első szövődmények (érelmeszesedés, érrepedés, stroke) jelentkezése után történik meg a betegség felismerése, és már nincs esély arra, hogy az időben elkezdett terápiával elejét lehessen venni szövődmények kialakulásának.
Ha egy vérnyomás mérés során emelkedett értéket tapasztalunk, érdemes rendszeres otthoni vérnyomásmérést végezni, vérnyomásmérők segítségével és vérnyomásnaplót vezetni. Igazolt hypertonia esetén, a kezelőorvos által meghatározott időközönként (akár naponta kétszer is) ellenőrizzük vérnyomásunkat vérnyomásmérő készülékkel!
 
Tudja, hogy a bokán és karon mért vérnyomás indexe mutatja meg igazán, hogy ereinek egészsége, vérnyomása rendben van-e?
 
„Az áNTSZ ( Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv ) megállapítása szerint a vérnyomásmérők gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.”

Írjon véleményt

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot:

Az Egészség Plusz hálózatról

Az Egészség Plusz szaküzletek hálózatának ország szerte már töb, mint 20 üzlete várja az egészségüket megőrizni akaró vásárlókat.

Azt valljuk, hogy minden az egészségmegőrzés területén tett lépés egy olyan hosszú távú befektetés, melynek megtérülése a hosszabb, betegségektől mentes élet és a jobb életminőség.

Az általunk kínált eszközök segítenek kellemesen, könnyen vigyázni egészségünkre. Kínálatunkban megtalálhatók egészség ellenőrző eszközök, vércukor és vérnyomásmérők, valamint alternatív terápiás lehetőségek: fényterápiás lámpa, mágnesterápiás készülékek és ékszerek, sóterápiás eszközök és még sok más eszköz és termék, amivel megőrizhetjük egészségünket.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-111/16-es mellék
  • 06 (20) 555-09-53 (rendelésekkel kapcsolatban)
  • vevoszolgalat@wellmed.hu

Egészség Plusz Facebook

Wellmed Magyarország Kft.
1027 Budapest Margit krt. 38