Tisztelt Vásárlóink!
Vércukor, és labor tesztcsíkokat, a nagy melegre való tekintettel csak az időjárás enyhülése után szállítunk ki, mert a termék érzékeny a melegre.

Egészség Plusz Termékkatalógus

Kattintson a képre és lapozza fel legújabb termékkatalógusunkat!

Termék kereső

Kategória szűrése

Gyártó szűrése

Ár (HUF) 0 - 500000

drRiedl kozmetikumok

A természetből nyert szépség!

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nevét, e-mail címét és rendszeresen értesítjük önt az újdonságokról, aktuális akciókról.

Név:*
E-mail:*

drRiedl natúr kozmetikumok

 

Talpbetét sorszámok

 

 

Adatvédelmi elveink

A wellmed.hu weboldala SSL technológiát használ, adatai védelmének érdekében.*

A Secure Sockets Layer (SSL) - az általános biztonsági technológia egy titkosított link létrehozására egy webszerver és egy böngésző között. Ez a link biztosítja, hogy az összes adat, ami a webszerver és a böngésző között áthalad, privát és külső felhasználók által hozzáférhetetlen maradjon. Az SSL egy ipari szabvány, amelyet sok millió weboldalon használnak szerte a világon online tranzakciók védelmére és identitások igazolásra.

A REXTRA.hu weboldala SSL technológiát használ, adatai védelmének érdekében.

 

Az Adatkezelési Szabályzat

Az Adatkezelési Szabályzat a Wellmed Magyarország Kft. webáruházában történő vásárlás során megadott adatok felhasználásának és tárolásnak (a továbbiakban együttesen: adatkezelés) szabályait határozza meg az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek figyelembevételével, mely törvény célja az adatok kezelésére vonatkozó alapvető szabályok meghatározása.

Figyelembe vettük még az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. Törvényt. Valamint a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. Törvényt.

 

Az Adatkezelés alapja

A webáruház használatának megkezdésével a vásárlók elfogadják a Nyilatkozat feltételeit. A webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot jelen közlemény mindenkori megváltoztatására. Elfogadja a szállítási szerződések pontjait, és ezzel hozzájárul az adatok kezeléséhez az Adatkezelési Szabályzatban leírtak szerint.

 

Az Adatkezelés célja

A Wellmed Magyarország Kft. a vevő megadott adatait kizárólag megrendelés teljesítéséhez használja fel. Kivétel ez alól az ügyfél által kért más szolgáltatás nyújtása az ehhez szükséges adatok céljából való felhasználása (pl. Hírlevél kérése).

 

Az Adatkezelő

Az ügyfelek adatait a webáruház üzemeltetője kezeli:

 • A cég elnevezése: Wellmed Magyarország Kft.
 • Adószám: 23924989-2-41
 • Közösségi adószám: HU23924989
 • Cégjegyzék szám: 01-09-984140
 • Postai cím: 2000 Szentendre, Rózsa u. 16.
 • Ügyfélszolgálat: 2000 Szentendre, Rózsa u. 16.
 • Ügyfélszolgálat elérhetőség: H-P.: 8:00 - 16:30
 • Telefonos ügyfélszolgálat: 06 (26) 309-111
 • Fax: 06 (26) 309-110

 

Az Adatkezelés körülményei

A Wellmed Magyarország Kft. a regisztráció és a vásárlás során megadott adatokat biztonságosan  és bizalmasan kezeli. Ezen adatokhoz csak az illetékesek, vagyis a vevő, az adatkezelő, valamint átutalás esetén, ezen szolgáltatók (ezen szolgáltatók csak a fizetéshez szükséges adatokat láthatják) férhetnek hozzá.

Az érintett vevő egyidejű tájékoztatása mellett, a Wellmed Magyarország Kft. jogszabályi kötelezettség teljesítése esetén, továbbá hatósági felhívásra szolgáltatja ki csak a megadott adatokat.

Az adatkezelés kezdete a vásárló első regisztrációja vagy az első megrendelése.

Az ügyfelek adatkezelése megszűnik az adatok az adatkezelő általi törlésével, vagy a vevő ez irányú kezdeményezésére (pl. regisztrációjának törlésével), továbbá bármikor kérheti azok módosítását is.

 

Cookie

A cookie kisebb adatállományt jelent, amelyet a webáruház nézőjének számítógépén helyeződik el és a látogató adatait tartalmazza, kizárólag a funkcionalitás segítése érdekében. Ennek használatából eredő személyhez kötődő információkat és személyes adatokat nem adja át harmadik személy számára.

 

Regisztrációs adatok

Amennyiben a felhasználó vásárolni szeretne a webáruházban, akár regisztrációval, vagy regisztráció nélkül (vendégként), szükséges a személyes adataikat (számlázási és szállítási adatait, telefonszámát, e-mail címét, a kapcsolattartó nevét, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát, ha regisztrál) megadnia. Ezeket az adatokat kizárólag a Wellmed Magyarország Kft. használja fel és harmadik fél számára nem adja át. A regisztráció során a vásárló jelezheti hírlevél igényét is. A hírlevél igénylés a vásárló által bármikor törölhető. A leiratkozáshoz nincs más teendője, mint írnia egy e-mailt a leiratkozási igényéről, amit megtehet a hírlevélben a leiratkozás linkre kattintva is. Vagy pedig a fiókjában is megteheti a Feliratkozás/leiratkozás a hírlevélről pontban. Itt bármikor igényelhet is, ha időközben meggondolta magát.

A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az adatkezelő kérelemre törli a rendszerből.

 

Átutalással történő fizetés

Az átutalásra vonatkozó adatokat nem tárolja az adatkezelő sem a tranzakció lebonyolítása alatt, sem azt követően. A Wellmed Magyarország Kft. nem szerez tudomást a vevő bankkártya információiról, és a tranzakciót bonyolító bank sem kapja meg az ügyfél a regisztráció során megadott adatait.

 

A regisztráció törlése

Amennyiben a felhasználó vásárolni szeretne a webáruházban, akár regisztrációval vagy regisztráció nélkül (vendégként), szükséges a személyes adataikat (számlázási és szállítási adatait, telefonszámát, e-mail címét, a kapcsolattartó nevét, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát, ha regisztrál) megadnia. A regisztrált adatokat az adatkezelő kérelemre törli a rendszerből. Ez lehetséges egy e-mail küldésével a reklam@wellmed.hu, vagy vevoszolgalat@wellmed.hu-ra, vagy postai úton egy levél küldésével.

 

Az adatkezelésben érintettek jogai

Az adatkezelésben érintettek bármikor módosíthatják vagy törölhetik adataikat a megadott módok alapján. Az adatkezelés okának, illetőleg céljának megszűnése esetén az adatokat tovább nem tárolja. Az adatkezelésben érintettek jogorvoslati lehetőségei az Impresszumban láthatóak.

 

A wellmed.hu weboldalon található képek, leírások, tartalmak a Wellmed Magyarország Kft. tulajdonát képzik, azok engedély nélküli felhasználása jogi következményeket von maga után!

Az Egészség Plusz hálózatról

Az Egészség Plusz szaküzletek hálózatának ország szerte már töb, mint 20 üzlete várja az egészségüket megőrizni akaró vásárlókat.

Azt valljuk, hogy minden az egészségmegőrzés területén tett lépés egy olyan hosszú távú befektetés, melynek megtérülése a hosszabb, betegségektől mentes élet és a jobb életminőség.

Az általunk kínált eszközök segítenek kellemesen, könnyen vigyázni egészségünkre. Kínálatunkban megtalálhatók egészség ellenőrző eszközök, vércukor és vérnyomásmérők, valamint alternatív terápiás lehetőségek: fényterápiás lámpa, mágnesterápiás készülékek és ékszerek, sóterápiás eszközök és még sok más eszköz és termék, amivel megőrizhetjük egészségünket.

Kapcsolat

 • 06 (26) 309-111/16-es mellék
 • 06 (20) 555-09-53 (rendelésekkel kapcsolatban)
 • vevoszolgalat@wellmed.hu

Egészség Plusz Facebook

Wellmed Magyarország Kft.
1027 Budapest Margit krt. 38