Rólunk

Rólunk

Egészség Plusz - Gondoljon a holnapra, törődjön ma egészségével!


Egészség megőrző termékeinket megtekintheti és megvásárolhatja az Egészség Plusz Hálózat üzleteiben országszerte.  Az Ön lakhelyéhez legközelebbi üzletet a Szaküzletek menüpontban találhatja meg.

Mintaboltjaink árai eltérhetnek a honlapon szereplő áraktól.

Ha ma délig leadja rendelését, akár holnap elkezdheti használni a kiválasztott egészség megőrző eszközt. A szállítási határidő 8 munkanap, amennyiben a megrendelt áru a Wellmed Kft. raktárában rendelkezésre áll. Ha a Wellmed Kft. a megrendelést a fentiek szerinti határidőn belül nem tudja teljesíteni, telefonon (e-mailen) egyezteti a megrendelővel a szállítási határidőt.

15.000 Ft felett ingyenes kiszállítást vállalunk. Ezen összeghatár alatt 890 Ft a szállítási költség.

Két hetes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha nem a kívánt terméket kapta.

Egészségmegőrző termékeinkre 6-12-36 hónap garanciát vállalunk a terméktől függően a jogszabályban előírt feltételek szerint.

A termékek Egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön saját Egészségpénztáránál.A következőkben néhány szó szemléletünkről: az egészség megőrzés fontosságáról

Az egészség megőrzés befektetés az életbe…
Az egészség megőrzésre fordított összeg a legjobb befektetés. Tegyen Ön is önmaga és családja egészségéért. Ebben segít Önnek az Egészség Plusz Hálózat.

Érdemes úgy tekinteni az egészség megőrzésére, mint egy befektetésre, amit azért teszünk, hogy, nyugodtabban, energikusabban, teljesebben, felesleges fájdalmak, gondok, és veszélyforrások nélkül élhessünk. És megajándékozzuk ezzel szeretteinket is.

Ma már számtalan eszköz és műszer kínál megoldást, és segít kellemes, könnyed módon vigyázni az egészség állapotára, és megőrizni azt.


Egészség megőrzés: elhanyagolva

Az egészség elhanyagolt, nem csak akkor kell törődnünk vele, amikor már kialakult betegségről van szó. Az időben felismert, és még kismértékű probléma sokkal könnyebben kezelhető. A modern orvoslás sajnos az egészség megőrzés fontosságára nem fektet kellő hangsúlyt.

Sokan betegségük kialakulása után döbbennek rá, mennyi mindent nem tettek meg az egészség megóvása érdekében! Mennyivel egyszerűbb és olcsóbb lett volna megelőzni a bajt, mint kiesve a munkából, a családból, orvostól orvosig, kórházból kórházba járva megpróbálni visszafordítani a betegség kialakulását. Az egészség megelőzése talán az egyik legelhanyagoltabb dolog, amire sokan soha sem figyelnek oda.


Egészség megőrző eszközzel a civilizációs betegségek ellen

Sok új betegség alakult ki, melyek régebben ismeretlenek voltak. Ennek oka lehet a környezetünk drámai átalakulása, amihez szervezetünk rövid idő alatt nem volt képes hozzászokni. A számtalan kényelmet nyújtó modern változás és az ezekkel járó emelkedő környezetszennyezés, vegyi anyagok elszaporodása, a vasbeton környezet és elektromos berendezések okozta elektroszmog, a táplálkozás átalakulása, a mozgásszegény életmód együttesen létrehozták a magas vérnyomás, a cukorbetegség, az allergia, asztma, elhízás – együttesen: a „civilizációs betegségek” tömegét, az egészség megőrzése nehezebbé vált.

Ezeket a káros hatásokat valamelyest enyhíthetjük különböző egészségmegőrző eszközzel:

      Fényterápia: gyógyító fény káros hatások nélkül.

      Mágneses termékek létfontosságú energiát adhatnak

      Vérnyomásmérők- és vércukormérők: idejében észlelhetjük, ha valami nincs rendben

      Masszírozó és torna gépek a mozgásszegény életmód okozta gondokat enyhítik

      Tartásjavító eszközök a sok ülésből eredő deformációkat csökkentik;

      Légzésterápiás , légtisztító, párásító eszközök a levegőszennyezés, a fűtés kedvezőtlen hatásait enyhítik, megelőzik a betegségek kialakulását illetve már kialakult betegségeknél a tüneteket enyhíthetik;

      Természetes fájdalomcsillapítók a már kialakult betegségek esetén rendkívül hatékonyan hatnak és mellékhatásoktól mentesek.


Az Egészség Plusz Hálózata segít Önnek az egészség megőrzésében!

Egészség Plusz - Gondoljon a holnapra, törődjön ma egészségével!

Az Egészség Plusz hálózatról

Az Egészség Plusz szaküzletek hálózatának ország szerte már töb, mint 20 üzlete várja az egészségüket megőrizni akaró vásárlókat.

Azt valljuk, hogy minden az egészségmegőrzés területén tett lépés egy olyan hosszú távú befektetés, melynek megtérülése a hosszabb, betegségektől mentes élet és a jobb életminőség.

Az általunk kínált eszközök segítenek kellemesen, könnyen vigyázni egészségünkre. Kínálatunkban megtalálhatók egészség ellenőrző eszközök, vércukor és vérnyomásmérők, valamint alternatív terápiás lehetőségek: fényterápiás lámpa, mágnesterápiás készülékek és ékszerek, sóterápiás eszközök és még sok más eszköz és termék, amivel megőrizhetjük egészségünket.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-111/16-es mellék
  • 06 (20) 555-09-53 (rendelésekkel kapcsolatban)
  • vevoszolgalat@wellmed.hu

Egészség Plusz Facebook

Wellmed Magyarország Kft.
1027 Budapest Margit krt. 38